Personal trainer

pijnvrij bewegen en (weer) vertrouwen in je lijf

In beweging komen en blijven kan lastig zijn als je door een chronische aandoening, ziekte of blessure het vertrouwen in je lichaam kwijt bent geraakt. Je wilt wel heel graag weer soepel en pijnvrij bewegen, maar het lukt gewoon niet. Of het schiet er steeds bij in om nu écht te gaan beginnen met sporten. Of misschien zoek je nog naar een vorm van bewegen die bij je past waardoor je wel gemotiveerd blijft.

Als ervaren personal trainer ben ik er voor je als je (weer) wilt gaan sporten:

  • met een chronische aandoening of beperking
  • na een medische behandeling, ziekte of blessure
  • of “gewoon weer wilt gaan sporten” na je 40ste

Weer vertrouwen krijgen in je lijf

Mijn doel is om jou op een prettige en veilige manier in beweging te brengen, zodat je (weer) met plezier en vertrouwen beweegt of sport. Door je lichaam op de juiste manier te trainen word je sterker en soepeler en neemt je zelfvertrouwen toe. Gaandeweg ontdek je wat de beste bewegingsmogelijkheden voor jouw lichaam zijn en hoe je meer zelfstandig kunt functioneren.

Indien gewenst overleg ik eerst met je arts, specialist of behandelaar. Voor dat we starten voeren we een aantal lichamelijke tests uit om je conditie, spierkracht en algehele fitheid in kaart te brengen. Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. Met gevarieerde trainingen helemaal afgestemd op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

Soepel en pijnvrij bewegen

Na een ziekte of blessure, of door een chronische aandoening, weet je soms niet goed meer hoe je zonder pijn of klachten kunt bewegen. Dat kan je ervan weerhouden om in beweging te komen en ik help je graag om deze drempel weg te nemen. Door samen te bekijken waar jouw bewegingsmogelijkheden liggen en welke sporten en bewegingsvormen daarbij passen. We stemmen voortdurend af op wat je lijf nodig heeft en aankan zodat je stap voor stap het vertrouwen in je lijf weer terug krijgt. Zo leer je soepel en pijnvrij bewegen en krijg je weer plezier in het sporten.

Ja, ik wil kennismaken met Ell Moves
Personal Training Ellen Ducro

Hoe vitaal en happy je je voelt, hangt niet alleen af van beweging en voeding.

Zo werk ik

Ook je mindset en enkele sociale factoren hebben invloed. Daarom kijk ik als vitaliteitscoach onder meer naar:

  • veerkracht
  • ondersteunende relaties (autonomie en binding)
  • competenties
  • herstelmomenten
  • motivatie
  • zinvol leven
Vitaliteitscoaching en Training Ellen Ducro
Vitaliteitscoach en Personal Trainer Ellen Ducro

Over Ellen Ducro

Ellen is vitaliteitscoach en personal trainer: “Mensen positief in beweging zetten; daar word ik blij van! Zeker als we samenwerken naar een passende oplossing, waardoor iemand zich blijvend vitaler voelt of (weer) vertrouwen in zijn of haar lichaam krijgt.”

Kennismaken?

Wil jij weten hoe ik jou als personal trainer kan helpen (weer) klachtenvrij en met vertrouwen in je lichaam te bewegen ? Neem dan snel contact met me op voor kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil kennismaken met Ell Moves